Kristianstads Arena invigs ikväll med Lena PH

Kristianstads arena

En show signerad eventbolaget Blixten & Co som bland annat syr ihop Melodifestivalen för SVT. Under onsdagen anlände de första tre lastbilarna med utrustning för att bygga upp galascenen. Under torsdagen testkördes den för invigningskvällens extrabesatta ljud- och ljusriggningen för första gången.

– Det blir extra mycket jämfört med ett vanligt nöjesevenemang, just för att det är invigningen, säger Eva Richter.

– Det känns fantastiskt. Och otroligt pirrigt och nervigt. Det är eldprovet, allt ska fungera och klaffa, samtidigt som det är många som undrar hur det ska gå, säger Eva Richter på arrangerande Arenabolaget.

Tommy Körberg har sjungit sig in i den svenska folksjälen allt sedan "Judy min vän" 1969.

Lena Philipsson kärlekshistoria med svenska folket blev evig i och med debuten i schlagerfestivalen.

Och trots att MumsMums karriär precis har börjat, känns det som att kvällens konferencier Måns Zelmerlöw varit med för alltid.

Lägg till artisten bakom årets mest spelade radiolåt – Salem Al Fakir. Och sångaren från landets bästsäjlande band, Lasse Stefanz Olle Jönsson. Samt en hel uppsjö av morgondagens lokala stjärnor från Musikklasserna på Fröknegårdsskolan.
Källa: www.kristianstadsbladet.se

Förmodligen kommer de få höra denna klassiker - Dansa i neonUppdaterat:
Invigningspubliken hade redan bestämt sig. Är med från första takt och klappar mer än gärna hellre än bra. Åt ett färdiginslaget kalaspaket i finurligt Rat Pack-omslag. Måns Zelmerlöw som vattenkammad Frankie Boy. Tommy Körbergs lojt avslappnat levererade slapsticks som Dean Martin. Och Salem Al Fakir – soulfylld maestro i Sammy Davis Jr:s osande, passionerade, musikaliskt besatta anda.

Lena Philipsson? Då blev hon Shirley McLaine – charmig, bensprattlig, bedårande, kraftfullt sårbar. Läs mer här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0