Lena Ph har varit med och bestämt låten till Melodifestivalframträdandet

lena ph

Som ni kanske vet kommer Lena Philipsson ta plats på Melodifestivals scenen på Lördag, vi kommer få höra en liten bit på nya singel "Idiot" och även en cover då, precis som Christer Sjögren och Nanne Grönwall har fått göra de två första veckorna. Och precis som dom skall hon bli "omgjord" av Peter Stormare.

Expressen har så klart en kvällstidingsrubrik i form av "Lena Ph:s krav - Spela nya singeln", här kommer lite från artikeln:
Enligt SVT:s projektledare Thomas Hall kan Lena dock få framföra hela låten om tiden finns.
- Det beror på totaltiden på allt annat som ska tryckas in. Vi har börjat blygsamt och sagt en och en halv till två minuter minuter.
Något som kan ge ett reklamvärde på flera miljoner enligt branschens bedömare.
Lena Philipsson har även fått vara med och bestämma låten hon ska framföra när hon görs om av Peter Stormare.
- Jag skulle aldrig låta någon bestämma vad jag ska göra. Så fungerar det inte. Så självklart har jag varit med och bestämt låt, säger hon.

Läs hela artikeln här

Utöver detta kommer The Ark inte "göras" om nästa vecka:
The Ark, som medverkar i sista deltävlingen i Malmö, ska inte ombildas eller förvandlas till något annat om ni hade hoppats det. Istället ska Mr Cane skola dem i hur bandet ska sluta på ett snyggt sätt.
De gör inte heller någon cover i schlagersändningen berättar Ola Salo i samband med en liveinspelning jag gjorde med dem på Clarion hotell i Stockholm i dag. Istället framför de senaste singeln "Breaking up with God".
- Fast vi har döpt om den och sjunger "Breaking up with Christer Björkman", säger Ola Salo med en skämtsam min. Källa

Vilken artist/låt hoppas du Lena sjunger på Lördag? Madonna, Lady Gaga, Michael Jackson, Britney Spears, P!nk, Aerosmith eller nått helt annat? Kommentera gärna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lady GaGa! Eller nåt riktit gammalt.

2011-02-18 @ 15:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0