Lena PH gör comeback i Melodifestivalen - som mellanakt!

Philipsson, Lena

Äntligen händer det något i PH-landet! Och det är med besked! Lena Philipsson gör comeback på Melodifestivals scenen. Efter tackat nej till festivalen som tävlande, så kommer hon nu istället bli mellanakt!

Lena har varit mellankt tidigare, 2000 med den kända schlagermedleyt med bla Carola, Lotta Engberg, Björn Skifs, Tommy Körberg med flera. 2003 gjorde hon duetter med Charlotte Perrelli. 2005 blev det ett medley med egna schalger hitsen Kärleken Är Evig, Dansa I Neon, Om Igen, Det Gör Ont samt egotrippen Lena Anthem.

2006 var hon programledare och körde även uppskattad mellanakt i finalen med en låt om de tävlande artisterna och låten Jag Ångrar Ingenting.

lena peter


Nu är det dags igen, Expressen skriver:

Sångerskan Lena Philipsson har länge stått högt på SVT:s önskelista över tävlande. Nu följer hon i stället The Arks exempel och blir en av stjärnorna som deltar i mellanakterna.
Den 19 februari är hon på plats i Linköping för att uppträda inför miljoner tv-tittare.
- Jag är jätteglad att hon är med, hon är en av våra största och mest folkkära stjärnor,säger Thomas Hall, SVT:s projektledare.

Lena Philipsson harredan börjat förbereda sig för showen, blandannat genom att spela in inslag tillsammans med ett annat mycket känt namn - Peter Stormare.
- Hon har varit och träffat honom. Han har ju ett uppdrag från oss. De har setts och förberett sig inför det som hon ska göra i Linköping, säger Thomas Hall.
På de bilder Expressen i dag kan visa ses Lena Philipsson i full skogshuggarmundering, med yxan i högsta hugg.

Läs mer här

Expressen kommenterar även mellanakterna här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0