SVT berättar mer om Peter Stormare videoinslagen med bla Lena Ph

peter, lena med mera

lena peter

Från SVT.SE:

Peter Stormare dyker upp i Melodifestivalen 2011 som demonproducenten "The Hurricane". Hans uppdrag är att göra fyra klassiska "hurricane-makeovers" på fyra noggrant utvalda svenska artister: Lena Philipsson, The Ark, Christer Sjögren och Nanne Grönvall.

Tittarna kommer att få se artisterna hitta nya identiteter med hjälp av sin nye producent.

- I varje deltävling visar vi två inslag. Peter Stormare, som "The Hurricane", medverkar i det första, som är förinspelat. Det visar hur han träffar artisterna och hur de genomgår en förvandling. Den andra delen sker live i arenan, då artisterna uppträder i sin nya skepnad, säger Joachim Brobeck, producent för Melodifestivalen 2011.

Nanne Grönvall medverkar i första deltävlingen i Luleå 5 februari, Christer Sjögren i andra deltävlingen i Göteborg 12 februari, Lena Philipsson i tredje deltävlingen i Linköping 19 februari och The Ark i fjärde deltävlingen, som sänds från Malmö 26 februari.

Kommentarer
Postat av: Lisbeth Petander

Det ska bli spännande att se hur Christer Sjögren omvandlas!

2011-02-11 @ 10:05:19
Postat av: NFua

Hej,Undrar vad det är för märke på jeansen du hade på dig när du gjorde rockversionen på Dansa i Neon på Melodifestival deltävlingen i Linköping. De är JÄTTESNYGGA!!!

Tack!

2011-02-20 @ 00:02:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0