Nu kan du köpa biljetter till Lena Philipsson Drömshow på Cirkus

lena phEn av våra mest folkkära artister Lena Philipsson firar 25 år som artist och bjuder in till sitt livs drömshow!

Lena, koreografen Fredrik ”Benke” Rydman – tidigare Bounce – och konstnären Ernst Billgren skapar tillsammans denna spektakulära show som har premiär den 29 september 2011 på Cirkus i Stockholm.

- Ett dreamteam, säger Lena, dans, konst och musik i en härlig treenighet. Det spånas för närvarande på flygande pingisspelare, månlandningar och romerska vagnar. Det är högt i tak!
Musikaliskt kommer självklart mina bästa och största hits finnas med, vissa av dem i nytappning.

- Gränsen för vad man förväntar sig av en show är flyttad, säger Ernst. Arbetet med Lena och Benke är osannolikt roligt och öppet för nya intryck och färska lösningar.

Showen utvecklas genom att de hela tiden driver varandra lite längre och vågar utmana. Ernst blir idéspruta och kreativt stöd till Lenas och Benkes mångåriga scenerfarenhet.

- Man kan aldrig veta vad man ska drömma, har man tur så blir det väldigt bra och det är precis det som det kommer att bli på Cirkus i höst. En fantastiskt dröm som gör att man vaknar glad och lycklig! säger Benke

Föreställningens längd: ca 1,5 tim (ingen paus)

Showen produceras av Blixten & Co. På www.blixten.se kan du läsa mer och anmäla dig till vårt nyhetsbrev om du vill få specialerbjudanden och förhandsinfo!

Köp biljetter här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0