David Hellenius vill ha med Lena PH i sin TV-show

David Hellenius

Stockholm David Hellenius är tillbaka med sin pratshow. Den här säsongen står en gäst i fokus i varje program. Vissa har varit lättare att övertala än andra.

Skådespelaren Michael Nyqvist sitter i en helikopter två meter över marken och siktar med en pistol i en påskostad actionscen. Så inleds höstens säsong av "Hellenius hörna". I den nya omgången står en gäst i fokus i varje program.

-I första säsongen var det lite otydligt om det var ett sketchprogram eller en talkshow. Nu ska vi gå mer åt talkshow-hållet. Gästen ska vara med och prägla programmet, säger David Hellenius.

Höstens gäster är redan klara. De flesta har varit lättövertalade, berättar David Hellenius.

-Så fort vi kände att vi började att jaga folk kändes det inte lika roligt längre. Jag skickade till exempel blommor till Lena Philipsson på premiären av hennes föreställning och skrev "Grattis till föreställningen! Det skulle vara roligt om du ville komma till min talkshow". Hon hörde ändå inte av sig.

Fredrik Reinfeldt svarade däremot på en gång.

-Vi hade till och med möte uppe på regeringskansliet. Det är intressant att det är skitsvårt att få tag på Lena Philipsson men Sveriges statsminister svarar på en gång. Källa

Så vi får se om Lena Ph får en mer officell för frågan, än via ett kort bland alla blommor hon fick på Premiären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0