Expressen: Lena Ph:s indieliv efter Orup

lena ph minus orup

Lena Minus Orup

Lena Philipsson Kaah Veronica Maggio, Christian och Vanessa Falk, Kleerup, Dungen, Mauro Scocco och Markus Krunegård.

Låtskrivare 2011 till Lena Philipsson, Kaah, Veronica Maggio, Christian och Vanessa Falk, Kleerup, Dungen, Mauro Scocco och Markus Krunegård.

Anders Nunstedt:
POP. Lena Philipsson och Orup hann uträtta en hel del innan uppbrottet. De skrev låtar, satte ihop en show och turnerade tillsammans.
I våras kom singeln ”Idiot”*. Det var väl inget fel på den, men det var ingen jätteskillnad mot det discospår som hon redan fått ihop bättre tillsammans med Orup.
Med en ny soloshow bara någon dryg vecka bort passar schlagervinnaren att visa upp, som det heter, en ny sida av sig själv. Nya singeln (släpps 21 september) heter ”Nästa säsong”. Lyssna här, så får ni höra ett kort smakprov.
Låten är skriven av Kaah och Björn Olsson, som tidigare skrivit med artister som Håkan Hellström och Soundtrack Of Our Lives. Som producent återfinns Mattias Glavå som producerat bland annat Anna Järvinen och Broder Daniel. Bland de kolleger som bidragit till det nya album som släpps i november finns Veronica Maggio, Christian och Vanessa Falk, Kleerup, Dungen, Mauro Scocco och Markus Krunegård.
Ser ju väldigt intressant ut.

Kommentarer
Postat av: Anon

Kan du lägga upp den översta bilden utan de vita sträcken? :) snälla!

2011-09-24 @ 10:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0