Lena Ph med i TV4s Kvällen Är Din

kvällen är din   lena ph

Lördag 14 april 2012 20:00

Söndag 15 april 2012 11:30 (R)

Del 2 av 7. Tanja Gustafsson får sjunga tillsammans med Martin Stenmarck. Sara Törnqvist får träffa sina idoler, världsstjärnorna One Direction och Alex Arya får framföra ett nummer ur Svansjön tillsammans med dansgruppen Bounce.

Martin Stenmarck fortsätter att uppfylla folks drömmar och i kväll får bland andra Tanja uppträda tillsammans med honom och Sara får träffa sina idoler, gruppen One Direction.

I kväll blir Tanja Gustafsson från Degerfors utsatt för en historisk blåsning i studion av sin store idol Martin Stenmarck och får sjunga en egen låt tillsammans med honom.

Hampus Nessvold, 15 år, drömmer om att få bli en stjärna och att få uppträda med sin favoritartist Lena Philipsson.

Sara Törnqvist, vars mamma och syster är svårt sjuka, får ta ett stort ansvar hemma men nu är det hon som ska få sin dröm uppfylld, att träffa sina idoler, världsstjärnorna One Direction.

Alex Araya, som blev mobbad i skolan för att han var intresserad av dans, framför ett nummer ur Svansjön tillsammans med dansgruppen Bounce.

Kommentarer
Postat av: Labyrint 4-ever!

Jag kom in på din blogg genom att söka på Labyrint på Google Bilder. :þPå Itunes topp 1000 har Lena just nu bara en låt med:195. Live TomorrowSå nu har jag bidragit med lite informaion i alla fall.

2012-04-10 @ 16:06:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0