Flash mob performance of "Du Följer Väl Med?" by Lena Philipsson

 
 
A flash mob performance of "Du Följer Väl Med? [Soundfactory Pride Remix]" by Lena Philipsson, the official song of Stockholm Pride 2012. (Recorded live 3 August 2012, 3pm CET at Sergels Torg, Stockholm, Sweden)
 
Aftonbladet skriver:

Här övar de inför dansen med Lena Philipsson i morgon

Nytt för i år på Pride är att festivalen har sin egen dans. I dag genomförde dansarna en flashmobb på Segels Torg – ett första test inför paraden i morgon.

– Dansen vill locka till att vara med en gemenskap, säger Malin Wiskari, en av koreograferna bakom dansen.

Pridefestivalen har för första gången fått en egen dans. Balettakademin ligger bakom initiativet och i dag samlades ett hundratal människor för att delta i en flashmobb på Sergels Torg för att visa upp dansen.

”Sanningens ögonblick”

Men strax innan dansen skulle börja var Malin Wiskari, en av koreograferna bakom dansen, orolig om folk skulle komma.

– Dansen vill locka till att vara med en gemenskap, men det är lite sanningens ögonblick. En flashmobb handlar om att överraska i ett offentligt rum och vi hoppas att folk kommer.

Dansade till "Du följer väl med"

Och visst kom det dansare. När den officiella Pridelåten, Lena Philipssons "Du följer väl med," sattes på högtalarna började folk dansa i takt och på de flesta håll verkade dansen vara rejält inövad.

– Det känns väldigt ärligt och spontant att göra någonting sådant här i Stockholm, sa Sussi Engvall, 48, en av deltagarna i flashmobben.

Hoppas på att chocka Lena PH

I morgon när Pride avslutas med den klassiska paraden hoppas Malin Wiskari att alla festivaldeltagare kommer att dansa när låten "Du följer väl med" dunkar ut i högtalarna.

– Hoppas Lena PH får en chock när alla börjar dansa, säger Malin Källa

Kommentarer
Postat av: Dennis Magnusson

Jag läser inte morgon tidningen för har ingen tidnig
alls.Det tår bra reklam än det står något vetit i tidnigen.Läser i bland kvästposten köper den eller jag ser den på ett bord som adnra har köpt kvästposten.Samma med metru när det liger eller går nära en tinings låda med metru tidningar så tar jag en tining och läser.Jag vet inte vad som har hänt dej.När du tog pas för hänt not med dej.Hoppas inte är nogot alvarligt som hänt.Glad att ska börja sjunga i gen i festevalen.Roligt och spenande och roligt för dej.Blonda och slapna av och gå in sjung och så går det säkre bra.Skriv gärna så jag kan läsa vad du skriver.Så kan hjälpa dej på traven.Jag lysnar järna på dej.Järna vara din söta eller snyga ven som lysnar även du sjunger bra låtar.

2012-08-04 @ 21:54:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0