Lena PH - Du Följer Väl Med - Årets Pride låt

lena ph

"Vi kan stolta presentera Lena Philipsson som årets Prideartist! "Du följer väl med?" blir årets officiella Pridelåt och släpps till sommaren i exklusiv Prideremix! Lena uppträder på Stockholm Pride lördagen 4 augusti. Men redan nu kan du lyssna på originalversionen! Du följer väl med på Pride 2012?"

“Du följer väl med?” heter årets låt till Stockholm Pride. Låten görs av en av Sveriges största artister – Lena Philipsson – och kommer att framföras live på Paradgalan den 4 augusti 2012.
- Jag tycker det är jättekul att vi kan presentera Lena Philipsson som årets Prideartist! Första gången hon var i Pride Park var under EuroPride 2008 och jag minns än hur publikhavet bokstavligen kokade, säger Alf Kjeller, Festivalchef Stockholm Pride 2012.

Lena Philipsson har efter 25 år som artist blivit en ikon inom gaycommunityn. Hon har deltagit i Melodifestivalen fyra gånger och givit oss hits som “Dansa i neon”, “Kärleken är evig” och “Det gör ont”. Nu gör hon den officiella låten för Stockholm Pride 2012 – ”Du följer väl med?”.

- Vi valde Lena Philipssons låt “Du följer väl med?” som årets Pridelåt eftersom vi tycker att den passar väl in med årets tema “Tillsammans” och att vi firar vårt 15 års jubileum i Tantolunden. Jag är övertygad om att det blir fullt ös i Pride Park även i år när Lena äntrar Pridescenen på lördagen, säger Alf Kjeller, Festivalchef Stockholm Pride 2012.

”Du följer väl med?” är skriven av Mange Schmidt, Michelle Leonard, Nalle Ahlstedt och Jaakko Salovaara och producerad av Peter Boström, som ligger bakom bl.a. Loreen och Dannys bidrag i Melodifestivalen 2012. Låten är hämtad från Lena Philipssons senaste skiva ”Världen Snurrar”.

- Det ska bli kul att återigen få möjlighet att spela inför denna fantastiskt extatiska publik. Och jag tycker självklart att det är kul att Stockholm Pride gillar min nya låt så mycket att de vill ha den som årets Pridelåt, säger Lena Philipsson.

Lagom till sommaren kommer ”Du följer väl med?” att släppas i en officiell Prideversion, signerad Emil ”Soundfactory” Hellman.

Lena Philipsson framför den officiella Pridelåten ”Du Följer Väl Med?” på Paradgalan den 4 augusti.

Stockholm Pride 2012 äger rum mellan 31 juli - 4 augusti. Du följer väl med? Källa

Lena Ph live i Pride


Kommentarer
Postat av: Marie

Cool bild!

http://www.fotomarie.blogg.se

2012-03-02 @ 11:09:39
URL: http://fotomarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0