Lena Philipsson - Världen Snurrar - kunde vi inte fått fler låtar

lena ph

lena ph

"Du följer väl med"

Kaxig danspop signerad Mange Schmidt. Klistrig refräng som bitvis blir lite gapig. Låten vill vara ibizafloorfiller a´la Guetta, men blir lite snällare. Godkänt.

"Live Tomorrow"

Lenas suggestiva dansversion är snygg, suggestiv och sexig, och så man vill att Lena ska låta 2012. Man önskar att Peter Boströms läckra produktion fått klä fler låtar...

"Bli Galen"

Christian Falk och Mange Schmidt ligger bakom den här sexigt hårda pulserande dansdrivna dängan som vi känner igen från småländskans drömshow. Ah-ah-ah-ahhooken är helt oemotståndlig och det känns som att Lena korsat Lil Louis 80-talshit French Kiss med en Lena-på-svenska. Bäst!

"Idiot"

Det gamla singelmisstaget borde begravts i glömska och plockats bort till förmån för nåt starkare.

"Vart tog du vägen"

Vemodig danspop låter lite som Robyns With Every Heartbeat. Vanessa Falk och Christian Falk ligger bakom den här snygga discopralinen.

"Igen och igen"

Också en låt från showen.Tjatig refräng med housepiano, och inte riktigt vår påse. Sången är dessutom bitvis lite väl gnällig.

"Världen snurrar"

Låter modernt, men refrängen och den smålarviga texten är inte så kul. Däremot gillar vi det sköna discopianot. Och hör man inte Madonnas Give it To Me i mitten? Bakom låten står superkombon Krunegård och Maggio.

"Ett hjärta"

Beväpnad med munspel och gitarr bjuds vi ut på en mysig sista dans på ett dansbandshak i Åmål. Den sticker ut och känns rätt befriande efter en tur på dansgolvet.

"The Botten is nådd"

Lenas piaonoballad av Timbuktus bakfyllehit kan vara det bästa som någon (borträknat Laleh) levererade i stenhuset på Gotland.

"Nästa säsong"

Den Kaah-signerade midtempolåten saknar det extra som gör att den lyfter.Så tycker Qx magazine om Lena Philipssons kommande platta. Vänta er mer recensioner närmare albumsläppet 15/2

Glöm inte boka den signerad på Bengans.se!

lena ph

lena ph

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0