Lena Philipssons Drömshow till Rondo Göteborg

 
 
Lena Philipsson firar 25 år som artist med sitt livs drömshow - en häpnadsväckande show där vad som helst kan hända! Tillsammans med dansare, musiker och körsångare tar Lena oss med på en fantastisk drömresa genom sin karriär, fullspäckad med hits och galna överraskningar. Lena slog igenom i Melodifestivalen 1986 med Kärleken är evig som slutade på andra plats. 25 år senare har hon uppnått det mesta som går att uppnå som artist i Sverige.
 
Hon har gjort succé med krogshower som Lena PH 006 och Lena+Orup, varit programledare för Melodifestivalen tre gånger och 2004 vann hon själv tävlingen med Det gör ont. Min Drömshow hade premiär på Cirkus i Stockholm i september 2011 och har hyllats av både publik och kritiker.
 
För regi och koreografi står Fredrik "Benke" Rydman från dansgruppen Bounce och scenograf är konstnären Ernst Billgren. Text Calle Norlén och kostym av modedesignern Bea Szenfeld. Showen spelas in the round - inför nypremiären på Rondo kommer scenen att byggas om och placeras mitt bland publiken så att vi kommer ännu närmare Lena och får vara med i hennes drömvärld.
 
 
 
Boka biljetter här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0