Lena Philipsson ställer in "Sommarkrysset"

Lena Philipsson ställer in

Det var på tisdagen som Expressen kunde berätta att Lena Philipsson och Per Holknekt går skilda vägar. I en kommentar sa Lena Philipsson:

- Det har uppdagats att Per brutit äktenskapslöftena en längre tid och jag ser därför ingen annan utväg än skilsmässa. Jag är oerhört ledsen.

"Överleva en liten stund"

Per Holknekt i P4, Radio Stockholm på tisdagsmorgonen:

- Det går inte att med några ord undfly vad som har skett. Det går inte att bortförklara, men det går att förklara. Just nu handlar det inte om att leva, utan om att överleva en liten stund.

På måndagen publicerades ett inlägg på sångerskans officiella hemsida där det gick att läsa att hon skulle medverka i premiären av "Sommarkrysset" den 30 juni. Sångerskans namn har även funnits med i reklaminslag för programmet.

Men när TV4 på onsdagen gick ut med vilka artister som kommer att medverka i "Sommarkrysset" saknades Lena Philipsson.

"En dag i taget"

Ebba Lindqvist är presskontakt för Philipsson. Hon säger till Expressens Therese Färsjö:

- Vi har kommit fram till att vi ställer in "Sommarkrysset". Just nu tar vi en dag i taget så får vi se vad som händer framöver.

Mikael Tonneman är pressansvarig för "Sommarkrysset och bekräftar Philipsson avhopp.

- Hon är inte aktuell för programmet.

Källa

Kommentarer
Postat av: Sara k

Hej Lena! Trist med vad som hänt er..men att vara gift med en fd missbrukare är inte bara att vara det..viktigt att sätta sig in i vad det innebär. Har de problem med det ena så går de lätt in i det andra eller det tredje..därför är det jätte viktigt att som anhörig dela sjukdomen så man kan hjälpas åt vid en återfalls process..frisk blir de aldrig och det är inte dig det handlar om utan det är sjukdomen som tagit överhand igen fast kanske inte i samma drog den här gången..önskar er lycka till och hoppas att Per tar tag i sin sjukdom och förstår allvaret med den. Styrkekramar!

2012-06-21 @ 08:31:38
Postat av: C

Nja, håller inte med riktigt. Det handlar om att överleva, leva o gå vidare. Har levt ihop med en missbrukare men; varför är man missbrukare? Varför skyller man otrohet, missbruk mm och att allt är andras fel istället för att kanske kritisera sig själv???

Dra därifrån skulle jag vilja säga! Du är jäkligt duktig, har jäklar anamma och är en jätteduktig yrkesmänniska!! Det var dig jag lyssnade på när jag satt i skiten! Så; du vet själv, Holknekt kan du aldrig ändra på men var rädd om dig själv o ungarna!!

Kramar, du kan och du vet vad som är rätt. Tyck för Guds skull inte synd om!!!!

//C

2012-06-21 @ 19:11:51
Postat av: Miss C

Kämpa på Lena!

Det är svårt med relationer har nyligen separerat själv och kommit underfund med att de flesta killar tänker med "K". Hur kan man komma på tanken att lösa sina problem i någon annans famn!

Har haft missbruk i familjen och det tar mycket energi...ingen annan än de själva kan ändra på situationen. De är också extremt duktiga på att lura både sig själva och sin omgivning.

Håller på dig Lena, girlpower!

Kram

2012-06-21 @ 23:53:18
Postat av: olivia

OMG LENA, du måste se den här. Dede skrev en text om dig nyss på sin blogg - helt genialiskt rimmad och helt otrolig :D OTROLIGT VACKER!

http://dedeprivat.blogg.se

2012-06-30 @ 17:57:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0