Per Holknekt: "Jag mår inte bra"

Per Holknekt:

Sveriges Radio:

Per Holknekt var gäst i morgonstudion. Per pratade om nya magasinet Miss World som han startat upp tillsammans med Jesper Heed och om morgonens löpsedlar, som handlar om att Lena Philipsson vill separera.

Lyssna på Per här

lena ph per

Ett av Sveriges mest kända par går skilda vägar.

Paret träffades 2009, gifte sig 2010 med massor av kända svenskar på bröllopet. Per Holknekt har i måndags berättat i Expressen att han, efter drygt nio års nykterhet, har börjat dricka alkohol igen.
På tisdagen kom nästa besked från paret, genom Lena Philipsson.

Hon skriver i ett meddelande att hon inte ser någon annan utväg än skilsmässa, eftersom det uppdagats att Per brutit äktenskapslöftena en längre tid. På vilket sätt framgår dock inte. Redan i söndags hade Lena Philipsson gjort antydningar på Facebook om att det inte var bra mellan makarna.

Hon har fått mycket stöd av sina vänner på Facebook, och har tackat för detta och även skrivit att hon har ett stort stöd i sin tidigare make, Måns Herngren, som hon skildes från 2001. De har två barn ihop.

Per Holknekt var tidigare gift med sångerskan Viktoria Tolstoy. Källa

 

Per Väljer att dricka. Efter nästan tio år som nykter alkoholist har modeskaparen Per Holknekt tagit beslutet att börja dricka alkohol igen.

Läs mer här

 

Kommentarer
Postat av: Dana

Hej Lena,

man kan aldrig lita på en alkoholist. De känner ingen kärlek, ingen empati, har ingen moral och samvete. De offrar allt för alkohol. Kvinnan, som älskar dem kastar pärlor framför svin. Och en del av dem har karisma - o ja! Därför faller vi kvinnor för dem.

Du är vacker och stark, du överlever det. Och han ska gå till botten igen. Det är det vad han förtjänar.

Kramar från en syster i olyckan

2012-06-20 @ 09:05:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0