Lena Philipsson i "Tack för musiken"

 

Den 30 november börjar den andra säsongen av Niklas Strömstedts pratshow "Tack för musiken" sändas i SVT. Nu är det klart vilka sex musiker som gästar honom för att samtala om livet och musiken. Först ut är Lena Philipsson som har bjudit in Orup och Jonas Gardell.

Tomas Ledin, Anna Ternheim, Darin, Plura och Lisa Nilsson är gäster i de kommande programmen. Precis som första säsongen kommer det inte bara bjudas på samtal utan även musik.

Först ut är Lena Philipsson och i sann Tack för musiken-anda har hon med sig några egna vänner. Lenas val föll på hennes gamle vapendragare Thomas ”Orup” Eriksson och den nu högaktuelle Jonas Gardell.

Vi kommer också att få ta del av anekdoter och minnen från artisternas karriärer. Programmen gästas även av andra kända namn som har anknytning till artisterna.

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej ! Kul att se Lena igen:) vill gärna veta var man kan köpa det utsmuggla silver armbandet som Lena hade på sig i Tack för musiken, gärna vilket märke på klänningen. Lena du var supersnygg. Tack på förhand . Med vänlig hälsning, Anna

2012-11-30 @ 23:22:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0