Bilder: Lena Philipsson live Melodifestivalen 2013!

 
 
 
 
 
 
 
 
Lena Philipsson är tillbaka på Melodifestival scenen - som en riktig discodrottning! Här tillsammans med Kristian, Gina och Danny!
Bilder från Aftonbladet
 
Från SVT:

Melodifestivalen och nakenkupper går hand i hand.

Redan i första deltävlingen bjuds publiken på lite hud – när ena programledaren Danny Saucedo läxas upp i designkunskap. I mellanakten får han råd av såväl Lena Philipsson som Kristian Luuk.

– Den handlar om Danny som är en popartist och hur man klär sig som programledare, finns det en skillnad? Ja, det gör det. Det handlar om hans strävan efter att bli en komplett programledare via kläderna. Och han får riktig experthjälp av två stycken programledarveteraner, säger Edward af Sillén och fortsätter:

– Jag är väldigt glad att få bjuda på en nakenchock med en kille för en gångs skull.

Dansare som beskrivs som "landets bästa" har anlitats för mellanakten.

– Dessutom är Sveriges bästa showkoreograf Roine Söderlund inblandad. Jag är också extra glad över att det dyker upp en väldigt speciell person i numret. Förutom Lena Philipsson, Kristian Luuk, Gina och Danny så dyker det upp ytterligare en figur som sjunger. En ganska stor och viktig profil som vi inte sett göra någonting sådant här förut.

 
 
 
Bilder från Expressen
 
Bild GP
 
DN: I pausnumret dyker Kristian Luuk upp, och sen stjäl Lena PH shown fullkomligt i magnifik jävla kroppsstrumpa! Och HAHA, Dannys typ svarta nakendräkt är helt priceless.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0