Lena Ph släpper nya singeln ”Jag är ingen älskling” på Tisdag!

 
 

ROXY RECORDINGS: LENA PHILIPSSON

ÄNTLIGEN TILLBAKA! SLÄPPER FÖRSTA SINGELN

FRÅN NYA PLATTAN PÅ TISDAG

 

Tystnaden är över. Lena Philipsson är äntligen tillbaka – den här gången med helt egenskrivet material på svenska.

Första singeln ”Jag är ingen älskling” kommer att premiärspelas på Allsång på Skansen på tisdag tillsammans med symfoniorkester och släpps sedan kl 21.00 samma kväll. Singeln är den första låten från det kommande fullängdsalbumet som släpps den 25 september.

Lena har det senaste åren arbetat med att skriva nya låtar på egen hand och arbetet har nu mynnat ut i ett studioalbum. Albumet produceras av legendaren Anders Hansson.

Lena själv berättar:

”Det har varit otroligt kul att skriva låtar igen. Med egna texter och egen musik så blir det ju lite mer nära och lite mer personligt. Jag har haft väldigt kul i studion när jag spelat in mina pianopålägg, framför allt för att det var så allt började en gång i tiden när jag var tonåring; med egna låtar vid pianot”. 

 

Lena Philipsson är musikikonen som knappast behöver någon närmare presentation. Hon slog igenom i Melodifestivalen 1986 och har idag, nästan 30 år senare, uppnått det mesta som går att uppnå som artist i Sverige. Soloalbum, turnéer, låtskrivande, artistsamarbeten, krogshower och programledarjobb har avlöst varandra.

 

Lena var senast aktuell 2012 när hennes elfte och senaste studioalbum, ”Världen Snurrar” släpptes. Samma år firade hon 25 år som artist med en storslagen och kritikerrosad jubileumsshow som spelades för fulla hus i Stockholm och Göteborg.

 

Lyssna på Lena PH Hits på Spotify:

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var är svarta spetsklänningen köpt?

2015-08-09 @ 17:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0