Lena Ph hos Berg & Meltzer, Värvet, Julgalan

 
Lena medverkade i Kanal 5:s Berg och Meltzer. Här kommer några klipp:
 
 
 

Expressen: Lena PH:s vågade skämt – i Kanal 5

Lena Philipsson har mer än en gång fått publik och tittare att häpna. Oavsett om det har varit med en mikrofonstativdans eller nakenklädsel.
Men i "Berg & Meltzer på Oscars", som sändes på Kanal 5 under torsdagen, drar Lena Philipsson plötsligt ett snuskigt skämt som får alla att bryta ihop av skratt.
Det är när Lena Philipsson berättar om sin nya inredning, som skämtet smyger sig in.
– Det är mer vuxen känsla hemma nu. En stor jävla plyschsoffa. Lite hotellaktigt, så där. Jag vill ha det lite majigt, lite fett, lite svullet. Lite tyngd, säger hon i tv-programmet.

Lena Philipsson: "En stor jävla sänggavel"
Sedan fortsätter Lena Philipsson med att berätta vad som mer ska vara stort i hennes hem.
– Ett stort bord, en stor soffa, en stor jävla sänggavel som man kan hålla i sig så här, säger artisten.
Samtidigt höjer Lena Philipsson demonstrativt armarna som att hon håller fast i en sänggavel, samtidigt som hon för sig fram och tillbaka framför publiken.

Lena Philipsson får Christine Meltzer att skratta
Skämtet får Christine Meltzer och Carina Berg att bryta ihop i ett skrattanfall i tv-programmet.
– Oj! Det där med att vara hemlig... Nu har jag också den här tydliga bilden, säger Christine Meltzer samtidigt som hon kämpar för att sluta skratta.
Även Lena Philipsson själv skrattar i tv-programmet.
– Ni vill inte veta mer. Jag ska sluta nu, säger Lena Philipsson.
På Facebook har artisten och delat med sig av en bild på sig själv från inspelningen som gillas friskt av följarna. I komemntarsfältet får hon också kärlek.
"Att du dessutom är fräck, rolig och har självdistans är underbart. Du verkar vara dig själv", skriver en användare på Facebook. Källa

 

Utöver detta kan man lyssna på en timma interjuv med Lena från Värvet pod här
 

Expressen: Lena PH berättar om terapin i "Värvet"

Lena Philipsson och Pierre Leander bröt upp tidigare i höst.
I podcasten Värvet berättar sångerskan om sina framtidsplaner.
– Jag känner att jag vill göra något angeläget, säger hon i podcasten.

Efter två år tillsammans valde Lena Philipsson och Pierre Leander att gå skilda vägar. Ett beslut de tog tillsammans, meddelade sångerskan i oktober.
I "Värvet" berättar Lena Philipsson nu om hur det känns att snart fylla 50 år och hur hon ser på sina framtidsplaner.
– Sannolikt kommer jag jobba med det här hela livet. Jag har inga andra planer just nu, säger hon och fortsätter:
– Det här har varit min hobby från början och det har blivit mitt jobb. Det har funkat bra och det är ett väldigt roligt jobb och givande

Lena Philipsson berättar också att den närmande födelsedagen har gjort att hon har tänkt extra mycket på framtiden och fått henne att fundera på vad hon vill med den.
– De där tankarna kan jag ha just nu när jag närmar mig 50. Att vad jag ska göra de resterande åren, jag har hållit på med det här i 30 år. Vad gör med resterande 20 år, då är jag 70 år. Hur vill jag göra med de åren, säger Lena Philipsson och svarar därefter på sin fråga:
– Det vet jag inte, utan jag känner att jag vill göra något angeläget och att det ska kännas kul. Något som jag upplever lite svårare.

I podcasten berättar Lena Philipsson även hur hon hanterar sin ångest.
– Jag är van att ta tag i den själv och jag kan känna var den kommer ifrån, säger sångerskan och berättar att hon även gått i terapi.

Övrigt:

Torgny Söderberg lämnar Skara - läs mer här

Och just nu är Lena på Julgalan turne:

 

HN.se: En arena full av julhjältar
Julgalan
Lena Philipsson, Jill Johnson, Miss Li, David Hellenius, Ola Salo, Hasse Andersson, Petter, Darin och Måns Zelmerlöw. Halmstad arena lördag 28 november


Skinka och sång. Dans och jubel. Så var läget på lördagskvällen i Halmstad arena, där några av Sveriges största artister sjöng in första advent.
Det började i och för sig inte helt lysande för många av matgästerna. De infann sig på utsatt tid men fick ändå vänta en timme utanför arenan, där vädret tack och lov var riktigt hyfsat.
Men några timmar senare, när alla hade ätit och druckit gott, verkade de flesta ändå vara på (mycket) gott humör. Showen inleddes med att Lena Philipsson drog sin rökare Lena anthem, med sådan hetta att det kändes som en finalsång.

Men det skulle bli mycket mer i denna oerhört generösa show med stor orkester och suveräna dansare, som hann gå igenom ett tiotal klädbyten (minst) under kvällen.
Redan efter några låtar utbröt den första extasen när Hasse Andersson – ”han är far till alla barnen”, enligt konferencieren David Hellenius – tog upp Änglahund.
Omkring mig hoppade ett 50-tal kostymklädda män i olika åldrar upp från sina stolar och dansade, medan allsången rullade fram och tillbaka i den fullsatta hallen.


Och så fortsatte det när artist efter artist steg fram och drog sina nummer, det var bara det (tydligen) obligatoriska julsångspotpurrit som för en stund dämpade stämningen.
Nej, det är roligare att höra stjärnorna göra sina egna låtar, som Jill Johnson i en mäktig Crazy in love, Ola Salo i några The Ark-pärlor – och Miss Li som gick ner på knä och bankade i golvet i My heart goes boom.
Galans största stjärna var Darin som med sin ljusa, vackra stämma gjorde guld av allt han fick i sin mun, som Ta mig tillbaka och Olle Ljungströms En apa som liknar dig.
Han hade dock skarp konkurrens från Lena Philipsson som bland annat sjöng en mäktig nyskriven ballad, sittande vid ett vitt piano, och gjorde ett mindre teaternummer tillsammans med David Hellenius i Han jobbar i affär.


Kvällen slutade med en trestegsraket: Hasse Andersson med Guld och gröna skogar, Darin i sin allra vassaste sång Nobody knows och allra sist – givetvis – Måns Zelmerlöw med Europas bästa schlager år 2015. Titeln kan ni.
Sedan var det slut, men många galabesökare stannade kvar och dansade mer eller mindre vildsint mellan borden till en dj, ända in i första advent.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0