Lena Philipsson är singel

 
Aftonbladet skriver:

Det hade gått drygt ett år sedan Lena Philipsson och Per Holknekts skilsmässa när sångerskan visade upp sin nya kärlek, modellen och skådespelaren Pierre Leander, för första gången.
Paret dök upp tillsammans på Melodifestivalens efterfest och då sprudlade kärleken.
– Vi har legat lågt, sa Pierre Leander då till Nöjesbladet.
Det var 2014 och sedan dess har paret varit oskiljaktiga. I juli deltog de i kärringkånk-VM i Sonkajärvi, Finland.
– Jag tänkte att det kunde vara kul med en pargrej, att man gör något tillsammans. Det finns inte så många idrotter som man kan göra tillsammans, förutom kanske konståkning och dans eller något sådant. Men annars är det inte många idrotter där man kan tävla tillsammans. Det är nästan alltid männen för sig och kvinnorna för sig, sa Pierre Leander om tävlingen.

 

Sålde lyxvillan
Tidigare i år valde Pierre Leander att sälja sin lyxvilla på Lidingö. Då hade han och Lena Philipsson inte bestämt om de skulle flytta ihop. Men i somras valde paret att istället separera.
– Vi bestämde oss för att gå skilda vägar i somras. Det klickade inte oss emellan till 100 procent så vi bestämde oss för att gå vidare på varsitt håll, hälsar Lena Philipsson via sin presskontakt.
– Jag och Lena är inte ett par längre. Jag är glad för de 2 år vi haft tillsammans men vi var helt enkelt lite för olika, skriver Pierre Leander i ett sms till Nöjesbladet.
Har medverkat i ”Kärlekskoden”
Pierre Leander har arbetat som modell och skådespelare i 20 år och har bland annat medverkat i TV4:s ”Inkognito” och SVT:s ”Kärlekskoden”. Han har också haft mindre roller i ”Baywatch” och ”Models Inc”.
Källa

Läs även mer på Expressen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0