Lena Ph med i artistgala

 
Expressen.se:
 

Hela Sveriges artistelit samlas till förmån för UNCHR och för att samla in pengar till den pågående flyktingkatastrofen.
På tisdag morgon släpps biljetterna till den stora galan.
–Vi har medvetet satt ett lågt biljettpris för att alla som vill ska kunna delta denna fantastiska kväll, och om möjligt även ge ytterligare gåvor till insamlingen, säger Malin Larsson från initiativgruppen bakom galan.

 

en 29 september går galan av stapeln i Globen och de närmare fyrtio svenska artister som medverkar gör det helt ideellt. I morgon bitti klockan 9 släpps biljetterna galan, som blir Sveriges största, via Globens biljettsystem www.axs.com. Biljettpriset är satt till 195 kronor och i samband med biljettköpet finns även möjlighet att addera en gåva mellan 125 och 10 000 kronor via en välgörenhetsapp.

 

– Vi har gjort det så enkelt att redan när du gör ditt biljettköp kan du välja att lägga till en gåva som du betalar direkt, berättar Malin Larsson från initiativgruppen bakom "Hela Sverige skramlar", som galan heter, i ett pressmeddelande.
Bland artisterna som medverkar finns namn som Alcazar, Carola, Jill Johnson, Lars Winnerbäck, Lena Philipsson, Lisa Nilsson, Melissa Horn, Mauro Scocco, Ola Salo, Petter, Sanna Nielsen, Tomas Ledin, The Hives och Veronica Maggio - och fler artister ska tillkomma.

 

Förhandlingar pågår också om att tv-sända galan i flera kanaler.
– Det som har hänt är något extraordinärt. När man ser bilder på Alan är det som att se sitt eget barn ligga där på stranden. Det är fruktansvärt starkt. Det behövs pengar helt enkelt. Men det behövs också kunskap om de här frågorna. Jag tror att den här konserten kan sätta allt det positiva i rullning, säger Tomas Ledin.
Bakom initiativet ligger bokningsbolagen Blixten & Co, Live Nation, Luger, United Stage och Lifeline

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0