Skövde: Lena Philipssons hyllade show på arenan

 
 

MUSIK Den har hyllats av publiken och i media. Under lördagskvällen tog Lena Philipssons show ”Jag är ingen älskling” Skaraborgspubliken med storm.

Showen har fått 5 av 5 i betyg av Aftonbladet som även skriver att det är "det bästa hon har gjort". Inte dumt att kunna prestera på den nivån som artist vid 50 års ålder, speciellt när många av hennes låtar är så pass fartfyllda. Det är däremot de mer personliga inslagen som verkar ha gjort föreställningen till en sådan fullträff.

Många Lena-fans
Efter en framgångsrik vår med strålande recensioner hittade föreställningen till Skaraborg och Arena Skövde. Det var fullt med folk på plats, bland andra Eva och Per Eklund.

— Vi har följt henne i alla år. Favoritlåten är Det gör ont, sa en förväntansfull Per strax före insläpp.

En stark bredd
Lena har hunnit samla på sig en stor hög hitlåtar under sina mer än 30 år som aktiv. De flesta av oss har väl någon gång nynnat, skriksjungit eller dansat loss till en riktig Lena PH-klassiker. Denna välfyllda katalog tillsammans med hennes humor och personliga inslag gjorde också att stämningen på arenan snabbt steg högt upp genom taket.

 Källa

 

 

sla.se: Lena bjöd på fräck show i Arena Skövde

Tighta läderbyxor, glittrande högklackade skor, hitlåtar och en del fräck humor bäst lämpad för vuxna. Allt var i sin ordning när Lena Philipsson bjöd på show i Arena Skövde.

Lena Philipssons show Jag är ingen älskling turnerar nu genom Sverige. Under lördagen gästade popdrottningen Skövde för en två timmar lång konsert. Den ordinarie längden på konserten var satt på 1 timma och 40 minuter. Men publiken ville ha mer.

 

2200 biljetter sålda

Lamporna släcktes och publiken klappade för allt vad de orkade. På scenen rullade namnet Lena fram med stora bokstäver. Totalt var 2200 biljetter sålda och inte en enda stol var tom. Många kom för att se Lena Philipsson show som har samma namn som hennes senaste album. En show om kärlek, musik, liv och tidsfördriv.

 

Humor

Lena steg in till publikens stora glädje. Vid sitt piano drog hon igång med låten Gråt inga tårar. Med sitt sexmannaband fortsatte hon kvällen med gamla som nyare låtar från hennes karriär. Hon bjöd också på en hel del humor som uppskattades av publiken.

Det blev både allvarsamma samtal som fräck humor som bäst passade vuxna öron. Hur hon skulle välja en av bandmedlemmarna eller kanske rotera mellan varje. Hon berättade också om sin enda hobby, att lyssna på radiopsykologen varje torsdag.

 

Stående ovationer

Till låten Det gör ont steg stämningen ytterligare då hela publiken ställde sig upp för att klappa och sjunga med.

– En gång till! En gång till! skanderade hela hallen när Lena lämnat scenen.

Hon fick då komma tillbaka och ge publiken vad de ville ha. Kärleken är evig, Jag är ingen älskling och en sista lugn pianolåt fick publiken att ge stående ovationer.''

Källa

Krönika Mitt namn är Lena och jag tänker inte vara tyst..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0